روغن را در يک قابلمه روي شعله متوسط داغ کرده و پياز را 8دقيقه در آن تفت دهيد تا رنگ بگيرد.
زردچوبه را اضافه کرده و پس از يک دقيقه 2پيمانه آب جوش به آن بيفزاييد و با در بسته، روي شعله ملايم 20دقيقه آن را بپزيد.
تخم مرغ ها را در يک کاسه شکسته و هم بزنيد، سپس به آرامي به اشکنه اضافه کرده و آن را هم بزنيد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و پس از 5دقيقه آن را با نان سرو کنيد.
اشکنه پياز جزو آبگوشت و اشکنه ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 10دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقيقه ميباشد .
اشکنه پياز را مي توانيد در وعده نهار – شام – پيش غذا – سرو کنيد .
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – ميل کرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .
منبع :
(کوک 263)cook263
اشکنه خوشمزه ي خودم : بيايد درست کنيم با هم
نحوه درست کردن ترشي “شور مخلوط” خوشمزه و لذيذ
فوت و فنهاي درستکردن سيبزميني سرخکرده رستوراني
کرده ,يک ,اشکنه ,مواد ,هم ,پياز ,کرده و ,آن را ,در يک ,پس از ,اوليه و
درباره این سایت